4/28/10

Entry merajuk

Salam semua... Yan sedang berkira-kira untuk menutup blog ini.. tiap kali nak update, nak letak gambo, tak ble ... ntah mane hilang function tu yan pun tak tau... lelama bengang la pulak... Normi, sila ajar aku wat wordpress...

3 comments:

DYLA said...

betul ke hilang yan? cube klik kat compose. kat ruang new post tu tgk bucu belah kanan dia, sama ada edit html atau compose. dia ada dua punat kat situ. pilih compose.

kalau tak mau jugak, cube yan tukar template blog yan, kembali pada minima. atau tukar ke layout baru di draft.blogger.com

b a r | n e said...

huhu..time upload pic mmg kengkadang prob yan. aku pun slalu kena. sebab tu jarang letak gambar, tiem rajin baru aku letak hehe~

missFridaNorm said...

ohh maaf. ku lambat memberi respon. ku jengah ke luvyayan..