6/23/08

Baju Raye ... kot..


Semalam g Mid Valley... Nak g Kamdar.. Nak "TENGOK" kain konon.. Last2 beli gak.. Kain Cotton Jepun nie. .. Untuk Raye ... KOT... hahaha...

6 comments:

~dyla~ said...

yan,
kain cotton jepun tu kat kamdar bape semeter?

aku pun plan nak beli pure cotton.. tapi after pantang la..

ntah sempat menyelim ntah tak ni.

yayan said...

aku bli 2 jenis tapi corak sama.. satu yang kain nye memang plain(takde jahitan)RM19.90/meter yang ade jahitan RM16.90/meter.

~dyla~ said...

oh, aku dah view gmbr tgk.. ni kire mix n match la...

yayan said...

lebih kurang gitula dell

tunfrida said...

cantik coraknye yan...seswai ngan ko, sweet gitu. berkenan gak nengok. baru ni balik ke kelantan aku beli satu kain siap bersulam, untuk baju je. rm100. sulan tangan dari indonesia dipanggil sulam ulat atau klatte sebut sulam colek [berdasarkan cara sulam tu dibuat. hajat nak bikin kebaya tapi tah sempat tah idak, raya ni dah sarat...tak seswai. postpone la kot...hehehehe kain ko cantik tu yan. aku suka gak g JAKEL, affordable.

yayan said...

normi,
takpe.. lepas pantang ble melaram.. yan pun rase nak jengok Jakel tu... dah ade kat KL kan?