5/19/09

INGKAR ..


Hehehe.. Kan Jusco ade members day .. 2 hari je plak tu.. semalam dan kelmarin... Hati mana bisa tahan? Kepada yang tahan tu alhamdulillah.. Tapi Yan INGKAR.. INGKAR arahan doktor.. NO SHOPPING.. Mmmm .. hajat dihati nak beli breast pump jer.. (dah pasang niat nak nyusukan anak) memang tercapai lah impian.. Tapi yang tak tahan tu ade bende sampingan .. sesungguhnya Yan cuma manusia biasa.. (eceh.. tetiba jer..) Yan shopping baju preggy ... ala.. yang murah2 jer.. kalau tak murah, Yan fikir banyak kali gak.. pastulak ade peneman kan.. Mama la.. sape lagi.. Harus semakin rancak Yan memilih...Ampun.. (Habis duit aku..) Pegi dalam kul 8:30mlm dan balik... sampai umah dah nak 12:00pg.. Kesian anak2 dan Mama serta Mr. Hubby..

* wah.. ade banyak voucher yg ble ditebus... tapi itu next entry..

5 comments:

tunfrida said...

2hari? ok la tu...
kat sini aritu ehari je, jenuh aku menunggu hubby balik...bila smpai tahu sahajalah apa yg tinggal. akekeke org lain pagi2 tolong buka roller shutter jusco. kita tolong tutup.

DYLA said...

yan, doc mana plak tak bg shopping tu?

yayan said...

Normi,
Aler... kitorg pun pegi dah malam... tak lama pastu nak tutup.. Dengan q nak bayar nye lagik.. Actually Mr. Hubby dah penat.. Tapi layankan gak wife die ni..

Dell,
Kan aku bleeding hari isnin tu... Doc tak kasik jlan banyak...

Raden Kencono said...

wah, best lah soping moping yea.
yayan, penah join group KMK?

yayan said...

Raden, tak pernah lak...nape?