11/16/09

Perihal anak-anak

Emmm.. anak-anak Yan demam la.. Ammar demam + selsema + batuk.. Imran lak demam + batuk.. Ammar tu senang gak mkn ubat... Imran plak payah benar memujuknya makan ubat. Sekarang ni modal Yan nak Imran makan ubat adalah menyebut nama salah seorang aweks kat taska tu.. Ha.. cepat je die telan ubat.. Gatai anak aku ni...
Asyraf pulak.. masih lagi ada kuning nya.. dah la Rabu ni ade monthly check up kat klinik..

3 comments:

fuadnis said...

yan ,
ko tak try petua yg aku bg tu ke?

ke tak bkesan gak?

alahai..aku dpt rasekan kepayahan ko mengharungi saat2 anak sakit ni..dahla dgn berpantangnye lagik..sabar key..kuat semangat!

Frida[norm] said...

uiiii...Im, cover macho la tuu...akekeke

YAN said...

Anis,
aku dah bgtau kat 'orang tu' tapi takde tindakan pun. skrg aku mandikan Asyraf dgn air rebusan ubat seng seh .. pastu tokey kedai tu bagitau aku, suruh bagi anak minum air rebusan tu 1 sd teh. Patutnya awal2 lg aku buat. susah la nak mintak tlg org.. skrg aku dah bole kuar, aku la yg g beli ubat2 ni...

Normi,
Im memang sentiasa perasan handsome dan macho..