6/22/09

Happy Birthday to Me & My Mummy

Kek Hitam Manis Kukus - bawak untuk Imran
Yayan - My manja -manja name (Manja ke?)

22 Jun 2009 ... Today is My Birthday & My Mum Birthday...
Yan dah 28 tahun wei... My Mum plak dah 62 tahun...
Alhamdulillah... Allah telah memberi Rahmat
dan Kasih SayangNya yang tak berbelah bagi kepada kami berdua..
Ye, kami berkongsi tarikh lahir... Best kan? Best sangat..
Tapi My Mum tak dapat celebrate birthday kami sesama..
Hari ni Mama kene g HUKM wat rawatan.. (masuk kamera dalam badan)
Yan tak taula Mama dibenarkan balik atau tak lepas prosedur tu..
Mama kata (semalam) maybe 2 -3 hari lagi baru jumpa.
So, in advance Mama dan Papa dah bagi Yan hadiah semalam..
They know what I like.. MaPa bagi Yan jubah.. (I'm wearing it today)
Selalu, orang lain akan amik cuti pada hari lahir..
Yan pun rasa nak amik... tapi memandangkan Mr. Hubby tak cuti,
Yan carry forward je lah..

* Owh, tak lupa, kepada semua kawan-kawan yang telah wish Yan pagi-pagi lagi... Thanks ...

2 comments:

mrs e said...

happy birthday yan!

semog apanjang umur & murah rezeki..aminnn

tunfrida said...

sungguh terasa ikatan kasih sayang mama & papa pada yan dalam ucapan tu...

isskk...isskk...
nak contohi jugalah, buat kat anak-anak.