8/6/09

Wing Chair Merah Ku..

Entri gambar sofa dan wing chair cavenzi ni, bukan ada apa-apa cerita pun... Sebelum ni lawat blog MamaAqilah.. Mama Aqilah tengah survey wing chair kat cavenzi, dan pagi ni Yan baca kat shoutbox, MamaAqilah nak tengok lak wing chair Yan.. So, ini aje gambar yang ade.. takde gambar sebijik-sebijik.. Harap MamaAqilah puas hatila ek..
Yan nak beli sofa L shape tu je.. pastu Mr. Hubby lak berkenan wing chair.. Die kata, "Macam Bos lak duduk kat situ" Warna tu, Yan yang pilih .. Tapi sekarang , rasa macam dah boring lak tengok.. sarung sofa tu boleh tukar2 dan basuh tau.. Jadik, rasa macam nak tukar rupa sikitlah... (ceh, sikit ?)
Lebih2 lagi si Ammar dah buat sabotaj kat sofa tu.. Die tumpahkan ubat batuk ... Angin jer..
Sape-sape tau kat mane ble buatkan sarung sofa dengan harga yang berpatutan?

4 comments:

frida said...

hoho cantik...cantik.

tu la Yan, aku ni bila pikir nak beli sofa, terpaksalah memilih yg praktikal tolak aesthetic. maklumlah anak kecil lagi ni...

sofa tuan rumah ni pun, dah penuh dgn contengan anakanda bertuah sorang ni ha. mujur di dinding dapat ku kawal.

YAN said...

Normi, aku sbenarnya lebih minat jenis kulit.. yela... bebudak ni biasalahkan.. kalau tumpah pape, bole lap je... carpet pun aku tak pasang, dahlah aku jenis RAJIN.. Tapi, ada elok gak beli jenis ni, bila boring, boleh tukar fashionnya..Warna gelap tu, ada makna...
Bab menconteng, Imran kurang menconteng dinding sebab aku selalu bagi buku lukisan untuk die curah ilham.. Ammar pulak yang dah gian sekarang.. Adoi... nasib ble padam.

DYLA said...

yan,
aku memang bekenan wing chair tu yan. tp takkan aku nak bli satu barang je kan..si cavenzi tu cas pengangkutan 100 gak kecuali amik sndrik la

btul yan, tukar baju wing chair tu pada bunga2 atau yg bercorak supaya tak nampak senada je smua.

YAN said...

dell, ko belila wing chair tu 2 ... Hehehe.. yang aku cadang nak tukar rupanya, sofa tu lah.. wing chair tu bior warna merah.. baru rupa kerusi bos garang.. Muahaha..