3/20/09

Jeng jeng jeng...

Setelah 4 kali Yan wat test... dan kali ke 5 (itupun Mr. Hubby dah beli 4 lagi pregnancy test)

Alhamdulillah ... telah timbul 2 line di situ.... Maknanya... Yan pregnant... Tapi line tu tak jelas kan? dan seminggu pas tu Yan sesaje nak confirm kan lagik ... Baru je titis urine, dah jelas kelihatan line merah tu.... Hah... confirm Yan pregnant... Yan simpan berita ni daripada semua.. Termasuk parents dan adik beradik... Tak tau macam mana nak bagitau.. Yan pun alhamdulillah tak mengalami sebarang alahan macam masa pregnant Im & Ammar... jadik kalau ikut pengiraan, Yan dah 7 minggu... Harap-harap Yan dan baby akan sihat sehingga saat melahirkan...

Reaksi Yan..tak tentu arah masa tunggu result sensorang dalam bilik air...

Reaksi Mr. Hubby, asyik tanya je dari luar toilet... Macam mana Ma? berkali-kali

Bila dah ade result, Yan pun tunjuk kat Mr. Hubby... Tak terkata apa... Maybe tak tau nak kata apa... Pastu baru ade reaksi gumbira dari Yan... Yan gembira sangat...


10 comments:

DYLA said...

uishhh yan. tahniah utk kalian.

murah rezki korang.

yayan said...

Alahamdulillah ... terima kasih..

CaMaRPuTiH said...

tahniah yan! wah bestnyer! saya pn tingin nak baby lagi tapi tak taula bila bebetul bersedia balik... hehehe... ops...salam perkenalan.

tunfrida said...

ALHAMDULILLAH! tahniah Yan.

b a r | n e said...

congratulations!

kalau ada rezeki boleh dukung baby girl pulak pasni :)

yayan said...

Camarputih, thanks .. salam perkenalan juga...

Normi & Barina,
Alhamudulillah.. Terima kasih ... Yan pun harap begitu...

fuadnis said...

yayan,
congrates..ko memang pantas..he..he..bertambah lagik kawan aku preg tahun ni..semoga kita sama2 selamat hingga melahirkan..bila due ko yan?

Noor Saliza said...

Alhamdulillah.. Congrats ye mama Im. rase nak nangis plak bace berita gumbira nih! :)

yayan said...

Anis & East,
Thanks... Alhamdulillah... Korang doakan aku dapat baby gugirl plak kali ni...

gee ryder said...

congrats yan!
hrp2 kali ni gal la pulak kan