3/1/09

Saya seorang yang tidak penyabar...

I'm only 3 days late.. Sibuk nak wat test... Tah papela aku ni... Dah awak tu jenis tak tetap tarikh nya .... sibuk gak nak wat test... urgh.. sekarang sape yang FRUST? AWAK JUGAK... Sape nak tanggung? Hubby & anak-anak awak jugak... Last month kan dah 1 minggu lewat... mesti bulan ni pun lewat gak... Sabo je la... ade rezeki, adela... lagipun ko bukannya BERUSAHA sangatkan... So, jangan lah mengharap sangat... Relax... Insyaallah ada rezeki tu, adela...
YUP... I'm planning / not really planning untuk pregnant.. Yan dah berhenti amik sebarang pil dan suntikan... 2 bulan lepas... kalau ikutkan pengalaman sebelum dapat Ammar dulu, 3 bulan lepas Yan berhenti amik suntikan.. Kalau ikut buku pun elok biarkan 3 bulan lepas berhenti makan ubat baru berUSAHA untuk dapat baby lagik... So, all I have to do is... BERSABAR.. dan di atas sebab itu gak Yan refuse to diet dan menguruskan badan.. Biar je ... Tapi takdela biar sangat... kawal gak lah... nanti obes pulak...ok sekian laporan pada hari ini....

7 comments:

DYLA said...

yan,
wah yan dah planning nak baby lagik... mmg elok gap 3 months after amik pils tu. tentu ada sbbnya dinasihatkan begitu..

hehhe.. anyway, wish u luck dlm proses membikin nnti. hopefully pas ni dpt geng inas plak. kalau tak dpt geng inas nnti jadi KRU pun apa salahnya :)

fuadnis said...

ala yan..tak yah frust2la..dah ade 2 org pun ko..lain cam aku ni..jenis payah nak lekat WALAUPUN tak makan ubat..he..he..apepun tak bleh la aku lawan ko..ko dah plan nak tambah no 3 lak..he..he..anyway..good luck!!

yayan said...

Tu la tu Dell... aku teruja nak kasik geng kat Inas ngan Widad.. Skrg ni asyik melawat kawan yang bersalin dan dapat baby girl.. urgh... rasa best jer dukung gegurl.. aku nak la ada waris pompuan untuk aku... miahahaha... bila shopping beli hadiah untuk baby girl, aku memilih punya la lama... mengalahkan pilih baju anak sendirik..Thanks a lot..

Aku takla frust sangat Nis... Pada aku, yang penting bukan kuantiti.. Tapi kualiti.. Dan yang pasti, nak baby girl... Thanks a lot..

Noor Saliza said...

huhu.. doa byk2.. jenguk anak aku plak.. insyaAllah aura lebeh.. hehe..

yayan said...

East, suka ko ye... anyway tahniah...

tunfrida said...

ada rezeki, ada...insyaAllah. pada waktu itu mungkin sudah lebih bersedia.

yayyyy!!

yayan said...

Thanks Normi...