3/14/10

cotton exclusive

Ini adalah entry sticky mode---- sila scroll ke bawah untuk entry terbaru



Okay, boleh dikatakan semua cotton embroidery telah habis dijual.. Alhamdulillah ... thanks a lot kepada kawan-kawan yang sudi membeli... Di sini masih ada lagi cotton exclusive yang cantik-cantik dan sudah pasti lembut materialnya.. So, enjoy melihat pilihan-pilihan kain di sini .. sebarang pertanyaan boleh terus diajukan di bahagian comment, chat box kat tepi tu or email pada Yan di hunnybunny2707@yahoo.com

C001 - RM 200 / 3.5M / lerang 60"

C013 - RM200 / 3.5M / Lerang 60"

C014 - RM 200 / 3.5M / Lerang 60"

C015 - RM200 / 3.5M / Lerang 60"
C016 - RM200 / 3.5M / Lerang 60"

C018 - RM160 / 3.5M / Lerang 60"

B001 - RM140 / 4M
B008 - RM200
A007 - RM200



5 comments:

fuadnis said...

yan,

nk tanya sket..nape ade duit 50sen stiap gambar??hehe....

YAN said...

Untuk bagi perbandingan saiz bunga dengan duit syiling tu...

b a r | n e said...

yayan, sila ambik award di blog aku okeh :)

DYLA said...

aku nak gelak la si anis ni pun..

YAN said...

ko macam tak kenal kawan ko tu dell..