1/20/09

Happy Birthday Iris

From left : Aida, Iris, Me & Imran
Aidzeel & Mr. Hubby

Their house... Vavava... Very the large...

Sabtu lepas.. Mr. Hubby ajak Yan ke rumah one of his classmate masa kat Alam Shah..Ada celebrate birthday anakanda kesayangan mereka Iris .. Yan pun takde ape nak wat petang tu, so, layankan ajerlah... Pegi pun dah petang... Jadik sebelum maghrib dah bergerak balik rumah... Ops... Ammar tinggal pasal die tido masa kitorg nak amik die kat rumah nenek... Jadik bawak baby tua tu je lah...
Aida maintain kurus macam masa jumpa die dulu... Die dah jadi full time housewife... Next entry ... ade lagi full time housewife yang kurus jaga anak

4 comments:

DYLA said...

baby imran manja nya kene dukung ngan mama...

sian adik kene tinggal.. besar nyer umah... hubby dia keje aper?

yayan said...

Kalau dulu keje engineer shell skrg, aku tak pastila..

tunfrida said...

vavavavavaaaa....what a big house she live in!

yayan said...

rezeki .... rezeki....