1/2/09

TAHUN BARU... GAYA BARU? (baru ke?)


Ha ha... Ini gambar terbaru Yan... Yan sungguh tembam.. Sekali tengok , orang mesti tanya.. "Yan dah pregnant LAGI ke?" Hahaha... Apakah? Belum ... belum lagi.. ada rezeki, adela...
Kalau kawan kite Dell tengah hangat mencuba gaya bertudung yang baru, Yan pula lebih kepada gaya berpakaian... ape orang kata? FEMININ? muahaha... Ntah menjadi ke idak...
Okay sebenarnya nak kongsila dengan u all semua... apa AZAM tahun ini...Yan tak berani impikan sesuatu yang macam mustahil nak capai... Tapi Yan akan cuba dulu yang ni...
1. nak turunkan berat badan.. berat sekarang 56kg nak capai berat yang sepatutnya 50kg...
2. cara berpakaian lebih feminin
3. rajin (macam-macam rajin..)
4. perbaiki ibadat seharian... kalau bole tak tinggal langsung yang wajib..
5. berjimat cermat
Harap - harap azam tidak tinggal azam ... U all sume doakan Yan okay...

4 comments:

tunfrida said...

adakah yan berllintas langsung dari rumah? hehe

gaya yg aku suka tengok, tp tak dapek nak aku gayakan...selagi anakanda ku ni menyusu badan! huhuhu

yayan said...

yehaaa... ku sedang berlintas langsung dari rumah.... Yan dah ade 3 gown macam tu... Cuma semalam baru rasa berani nak gayakan... Mr. Hubby suka Yan bergaya feminin...

fuadnis said...

yan,
serius aku tgk cam orang peknen berape bulan dah..maknenye ko kene berusaha keras turunkan berat badan!!

yayan said...

haha... anis, tu la tu... aku pun risau