1/2/09

Our New Toy...

Memperkenalkan permainan baru Yan dan Mr. Hubby...

Setelah lama menanti progress daripada Streamyx (TMnet) yang tak kunjung tiba sehingga kini, Mr. Hubby yang kesian tengok Yan dan mungkin dah tak tahan mendengar Yan asyik merungut maka, Mr. Hubby pun buat keputusan belikan Yan CELCOM Broadband ni... Mr. Hubby pilih pakej RM98 monthly.. Benda alah atas tu aje RM499.. Betul kata pepatah, " ...expensive things always come in a small package.." Yahooo!!!!!!!!!!! Yan dah ble update kat rumah... ops bukan saje di rumah tapi di mana saje ade liputan celcom broadband...
Thanks to Mr. Hubby for this NEW TOY....

7 comments:

DYLA said...

seronok la ko yan pasni boleh blogging tak kira siang malam!

kalau bagus, aku pun nak beli.

tunfrida said...

akhirnya, lari ke wireless jugak puan yan.

yan, modemnya tu sok -kata kalo ko terminate langganan- jadi hak milik ke atau kena pulangkan?
saja nak tahu..

yayan said...

Dell,
Tak jugak... tengok bila anak aku tido.. Tapi kalau dengan aku0aku sekali tido..? Nan ado la...

Normi,
Bende tu jadik hak milik aku..

tunfrida said...

see..
Maxis, kami bayar rm100 then when times come kita nak terminate langganan, the modem kita pulangkan.

modem TmNet aku dulu masih ada lagi disimpan...adohaii...setiap kali ngemas hati aku rasa nak jual je modem tuh! ada sesapa nak beli?

yayan said...

Nape ko tak pakai lagi yang tu Normi?

tunfrida said...

ooh, tmNET tu aku guna waktu dirumah mak dulu...3tahun lepas kiranya. lama gak pakai, puas hati tp kendian problem, kan popular orang curi kabel tepon dulu...jadi terminate je senang. then aku pun pindah ke KL, kami fikir tak perlu lagi TMNET...and so and so...kami pilih maxis broadband sehingga ke hari ini...

yayan said...

Alaa... Normi, akupun kalau tak, nak pakai line kat rumah jer.. tapi dah lama sangat menunggu... tu yang amik celcomnyer tu...