2/18/09

Ada apa dengan 14 Februari?


Dulu... Lama dulu... saya meraikannya... tapi 4 tahun kebelakangan ini... Saya tidak mempunyai teman untuk meraikannya... Tiada bunga... Tiada patung comel dan tiada coklat... Saya suka kalau dapat bunga... walaupun tak boleh makan... tapi hati saya gembira kalau dapat bunga... Mr. Hubby? Die awal-awal lagi dah bagitau die tak sambut Hari Valentine... Emmm.. Takkanlah itu nak dijadikan sebab untuk saya tidak berkahwin dengan Mr. Hubby? Ohhh tidak... Ada banyak lagi perkara lain yang saya pertimbangkan....
So, Entry ini KHAS UNTUK EN. MOHD YASIN BIN ALWI... walaupun awak tak sambut Valentine's Day.... awak tahu cara untuk MERAIKAN HARI KASIH SAYANG kan? Bagi la saya hadiah coklat tahun depan...(itupun kalau saya panjang umur..) MUAHAAAAAHHAAAA ...
Lawak betul ... mintak hadiah untuk tahun depan... aler... coklat je... sungguh saya TIDAK ROMANTIK

2 comments:

gee ryder said...

kalo hubby xnk bg, pe kata yan beli jer coklat tu utk diri sndiri pastu pos, ble? hehehe...

yayan said...

itu perasan + syok sendirik namanya tu kak g... tapikan.. bukan kah bila dapat dari orng lain lagi BEST? Muahaha...