2/19/09

Test 3 - Cheese Tart

Kalau ikut cara dapurbello, ada letak nutella lepas wat pastry.. MAK LUPE LA.....
Rupe Cheese Tart ... Abaikan yg lain sket warnanya tu... Hehehe.. Yan pakai api atas..

Cheese tart ... bahagian dalam...


Thanks to Pn. Normi kerana berkongsi resrepi cheese tart nye... Dan saya sangat teruja untuk mencuba buat sendirik..Setelah sekian lama ... sejak pindah rumah ni, hari ni barula Yan nak try resepi daripada Pn. Normi (http://dapurbello.blogspot.com/) .. So, ini hasilnya... tak taulah jadik ke? Kalau tanya Mr. Hubby tu, die kate jadik la ni... Pn. Normi, sila komen.. Ops.. lupa nak bagitau, Yan lupa nak letak nutella antara pastry ngan cheese tu... Kalau taruk, mesti lagi sedap kot...

1 comments:

tunfrida said...

tang mana tak jadinya Yan? cantik gebu aku tengok...banyak pula isinya tu...
aku punya sikit sebab cheese yg ada aritu sikit...tu yg leper mcm tuan yg buat jugak. akkeke

jadi, macamana rasanya?
kalau first time buat tak puas hati, nextime cuba lagi..ada pengalaman baaaaru boleh cerita.

it's a home-baked, and i don't expect it would come too good than the bakery house does.