2/6/09

Kami Dah Tua....

Yan makan ni...
Hubby makan ni...

Naik bende alah belakang nun....

ngan yang ni....
Dua orang yang rase mual...dan pening lalat...
Jumaat lepas... Yan ngan Hubby amik cuti... Saje ... nak release tension sket... Masa Yan belajar dulu, bila kami nak release tension, kami pergi The Mall... Kat situ ade flying boat.. Bila naik, die akan hayun 180 darjah.... Mase tu, Yan akan tutup mata.... Jerit sekuat hati... sebab kalau kat tempat lain, nak jerit orang kata kite gile lak ... Jadik ... bile kitorg naik yg kat Times Square... SPACE ATTACK... Die pusing 360 darjah... Ya Allah... Yan takut giler... sebab rasa macam nak jatuh... jerit sepuas hati sampai keluar air mata..... Pastu Hubby ajak naik yg macam kaki labah-labah... tu... Ingat bende tu tak takut sangat.... GILO... Naik bende tu, Yan rasa nak muntah dan kene duduk lepas turun bende tu...Argh... Yan wat kesimpulan.... Yan DAH TUA... tak sesuai dah nak main game2 macam tu... sebelum keluar dari theme park tu, kami berdua... terduduk kat tepi tu dengan macam-macam rase kat perut... Dulu, Yan naik tu masa umur 19-20 tahun... sekarang Yan dah 27 nak masuk 28 tahun.... Huaaaa....




2 comments:

fuadnis said...

betul la yan..kita ni dah makin tua yek..akupn perasan gak..dulu2 klu bjalan ke mana2 rase cergas je..tak balik lagik pn takpe..tapi skrg..jalan lama sket2 pusing2 soping complex aku dah mengah..berat apa yek??kui..kui..

yayan said...

aku kalau tang berjalan ok lagik... tu bende yg aku naik tu... tak sesuai untuk aku ngan Hubby dah... untuk orang muda jer...