7/8/08

I Love Red...


I love RED but people say I look nice in PINK...

Jauh di sudut hati... Yan suke warne MERAH.. tapi kenape Yan selalu pakai baju warna PINK? sebab ade orang kate Yan sweet pakai pink... tak sesuai pakai warna PURPLE dan Yan tak suke sangat warna coklat/ krim.. Tapi shhh... Yan pastikan yang dalam pun same dengan yang luar tau... Itu sejak bujang lagik perangai camtu... Kete Yan kaler kuning... tapi sbnrnye My first choice RED... yang lelain Yan pastikan MERAH ..Hp pun MERAH, Sunglass nyer bekas pun MERAH, wallet pun MERAH..

4 comments:

~dyla~ said...

i love red too.....

tapi aku blasah smua kaler..wallet aku ada byk kaler, tmpat sunglass kaler coklat, hp itam.. caca marba sih..

tunfrida said...

me too...red makes me feel sooo energetic and berani. isn't that Yan? yes, u look sweet in pink, indeed. orang kata, mereka yg suka kaler merah ni 'panas' but successful person sebab berani. am i? and are we? masa ngandung ni aku lebih suka ngan kaler ijo plak...wpn sebenaqnya aku nampak pucat in that colour, i'll make sure that my scarf wont be the same hue. maybe kaler cekelat and black would do..just to get rid from looking pale.

fuadnis said...

yan..samalah kita!!nis pun suke warna merah,tak kira samada merah betul or merah jambu..satu lagi warna purple..sampai kawan tmpat kejepun klu jual ape2 barang akan cakap.."haa..ni mesti anis suke..memang warna die..""he..he..baru2 ni nis beli walet kat katalog,coz mmg nk tukar sgt walet tp warna merah takde so beli gakle warna coklat tp bila dah dapat lgsung tak pakaipun..hati tak bleh terima laa..he..he..

yayan said...

Dell, Normi & Anis,
belasah jer... hot dan berani dalam diam kot.. Muahaha...Apepun..
Yan rasa, yang penting bila kite pakai sesuatu warna bila2 masa, kita rasa yakin.. Tak gitu? Baju Yan pun satu je kaler merah (i mean Memang Merah.)Bila sesekali pakai, org kata Yan (kuat Seks) hahahaha... Only one person know... MY HUBBY