7/24/08

Papa pujuk Mama...




Mr. Hubby ambil inisiatif ajak Yan tengok wayang... Agaknye die kesian ngan Yan... mane taknye... Hari Selasa tu, balik umah Yan dok muncung jer... merengek... sedih ...
kitorang gamble je g JJ Bkt Tinggi... tengok cite ape yang ble dirembat...

Tapi, kali ni bawak Im sekali... saje nak testing.. mamat ni ble bawak majlis tak... hehehe... Majlis Kahwin dah fail budak ni... samelah adik beradik... Tak ble bawak majlis ... Yang sorang nak berdokong yang sorang lagik melalak je kejenye... Ntah pape ntah...

Ops.. ok cerita pasal test mlm tadik .. Im oklah... Nampaknye die macam faham la cite tu... Sebab ade satu babak tu si Hancock ni mcm bersedih lah... tetiba Im cakap " Kesian die ..." Pastu ade satu babak lagi mcm kire peralihan waktu la... (One Month Later) ...Im cakap ape? "Dah abis dah..." Overall die ok kalau bawak cerita2 khayalan macam tu... Kalau cite Sepi, confirm Yan tak bawak... nanti die boring lor... Pastu nak suruh org bukak lampu... Hahahaha.... Lawak tul Mamat sorang nih....

5 comments:

tunfrida said...

HANCOCK yan? aduhai... i was lost watching it. ntahapahapa punya cerita yang dicanangkan best untuk ditonton (oleh media). teringin nak tonton dark knight.
bila Im faham hancock i really 'erkk...Im faham?" sebab aku tak faham dan nyampah ngan watak tu. hebat la im. Im dah tengok kungfu panda? surely cuuute!

p/s: kami blum test haikal for movie watching. ntah2 dia tido...

~dyla~ said...

wah yan best la dpt bwk im tgk movie.. kire sporting la dia.... aku ntah bile dpt tgk wayang lg nih....

yayan said...

Normi,
Aler... Try cite yang bising mcm tu blela kot... Sebab masa tgh hiruk piruk bunyik tu Im pun memekak sama... hahaha...
kalau anak tu tido lg bagus...

Dell,
Sabar... akan tiba masanya...

fuadnis said...

yan..
bestnye dapat tgk wayang..sejak ukail lahir..memang nis dah tak tengok wayang sampai la ke harini..pernah ckap dgn hubby tinggal ukail kt pgasuh n kita pg tgk wayang..tapi last2nye tak jadik gak..pasal nis nie sensitif sketla yan..tak sampai hati tinggal anak wlu kemana2..setiap saat rindu wajah die..tinggal pn waktu g keje je..tupn terpaksa kan..tggu ukail besar sket lagi br berani bwak..takut dia suh bukak lampu gak..hik..hik..

yayan said...

Anis,
Takpe... Nanti die dah beso ko cuba la bawak...