7/9/08

Penat la keje ...

Penat la keje... Kengkadang terfikir.. kenapa la Yan amik bidang ni... Susah giler.. kene panjat bangunan lum siap.. Kene tengok besi2 .. kene tengok konkrit.. kengkadang dok tengah panas .. dok bawah batu..tapi yan bersyukur sekurang2nya Yan ade keje.. Yan hanya mengawasi.. bukan Yan yang kene wat keje tu.. Bukan susah pun sebenarnya.. Cuma adela spesifikasi2 yang kene dititikberatkan.. Kalau tak ikut.. kene la pape yang patut... Kalau tak tau Yan keje ape, Yan keje sebagai Juruteknik Awam... Bahagian Bangunan.. skrg ni Yan jaga 2 projek je.. Tu pun naik letih dibuatnya... mane idaknye.. Kalau tiba mase kengkadang tu hari2 Yan kene jaga konkrit.. Boring giler.. Tak pun g hantar test konkrit... Tiap2 minggu g Subang.. dalam 1 minggu adela 2 kali..kalau takde paper work takpela... Ni bile tengah sibuk wat payment , mase tu la nak kene wat standing supervision... minit mesyuarat lagik... argh...
kesimpulannye ... kene bijak bahagi masa... terkena sudah...

3 comments:

Mummy said...

salam ziarah.. jgn mengeluh sayang.. itukan dah rezeki untuk yan.. banyak banyak bersabar ya sayang...

yayan said...

mummy..
salam.. tq

tunfrida said...

mana yayan pergi lama sangat senyap ni..?