9/23/08

Baju Raya Anak-Anak Ku...


Suka kat baju ni... "Cookie Inspector"
Ha.. Tengok tu dah penuh compartment baju raya bebudak 2 orang tu... Yela mana taknye.. tiap minggu yang kami keluar, mesti ade beli baju bebudak ni... yang terkini yang bawah tu... Yan suke kaler merah... Dengan budak2 ni Yan babitkan pakai baju merah... Tapi , they look so cute pakai kaler tu... pasai diorg putih... mak pak diorg dah kaler coklat... Muahaha.. Then Mamanye perasan cun pakai baju pink... Papa? No komen... Muahaha... layan je la you all... nanti raya kite tayang model2 cilik tu ok...

10 comments:

fuadnis said...

yan,
ukail pun ade salah satu baju2 yg ade kt atas tu.baju belang yg atas sekali tu..tapi bukan baju raya la..bulan lepas aku beli utk pg kenduri kawin..he..he..

DYLA said...

yan,
byk giler baju budak tu baru 2 org ....
hehehhee

nnti raya bwk 2 hero jumpe inas k..

b a r | n e said...

bertuahnye la bebudak tu..hehe

tunfrida said...

cookie inspector tu sesswaaai sangat dengan suasananya!

tunfrida said...

Puan YanYayan,
you have been tagged! maaf dong kalo urusannya rumit, tapi ayoo...kita share ya!

thank you!

yayan said...

Anis,
Haha..biasala... Ok la tu.. kire taste same la...

Dell,
Budak2la yang meriah Raya ni... Kite pun ape kurangnye... Insyalh akan ku jumpa kan diorg... Geram nengok si Inas tu..

Barine,
Biasala... dulu2 kite pun macam tu kan...

Normi,
Haha... tu la pasal...Pasal tag tu nanti aku korek2 mane yang ada...

gee ryder said...

fuyoo byknye baju..bdw ur lil mirza soo cute..bpe thn tu?

yayan said...

Gee,
Biasalah bebudak.. harus meriah kan... Ammar Mirza baru 1 tahun..

mrs e said...

yan,

dah kena tag ngan saya..
tgk blog saya n rajin2 kan diri buat lah yekkk..
;)

gee ryder said...

slmt hari raya maaf zahir batin fr me, gee n family

sory, awk dh kena tag..pls klik 2 my blog k hehe..