9/29/08

Hasil Kerja Tangan Yan Di Hujung Minggu





Hari Jumaat lepas, bile anak-anak dah tidur ... Papa nye pun dah tido... Yan bertungkus lumus menjahit batu-batu manik yang Yan beli sebelah siang nye... Sebab Yan takut tak sempat siap... Aduh.. disebabkan tak berpengalaman... Yan amik masa 1/2jam untuk jahit sebelah tangan... Gigih betul ... Mr. Hubby geleng2 kepala.. Yan senyum je... Tengah semangat katakan...
Yan larat jahit 2 helai baju je malam tu.. Lepas sahur, Yan sambung 1 helai baju lagi... Then tengahari bile rasa-rasa sempat jahit lagi... Yan pun beli lagi 2 warna... tapi corak die same je.. Lagi satu, gambar tu ikut turutan hari tu...Lantaklah kan... bukan Yan pakai sume baju satu masa kan?... Ok... Setakat ni Yan dah berpuashati dengan persiapan nak raya ni....

4 comments:

DYLA said...

rajinnya yan...

yayan said...

Dell,
Suntikan semangat dari korang2 gak...

tunfrida said...

waaahh...berjaya dah! tahniah! tahniah! berapa RM/meter batu permata tu yan?

yayan said...

Normi,
Muahaha... batu permata... kelakor la plak.. RM15/meter untuk yang simple tu.. dan RM16/meter untuk yang kecik2 3 biji tu..