11/27/08

I'm Back


Dah lama sangat rasanya tak update... Yan sibuk lor... Tak sempat nak mengarang... Yan baru pindah rumah... Jadi Yan bercuti 3 hari.. Hari ni baru masuk office.. pagi tadi lawat2 blog u all pastu petang baru masuk balik untuk wat intro je kot... Rindu sebenarnya nak baca pasal u all sume.. Dan ade dah Yan kene tag... Okay... Yan akan cube update slow2... Apasal slow? Penat lor.... Sabar je la korang melayan aku ni... Hahahaha ( gelak jahat)

4 comments:

tunfrida said...

ooh...dah masuk rumah baru rupanya..! adatla berpindah rumah, memang penat. mujur aku pindah b4 bersalin aritu, ikut plan nak pindah lepas bersalin. aduhaaai...tak dapat nak bayangkan kepenatannya cemana, nak pulak ngan baby lagi...

tahniah, yan!

pssstt: u have been tagged.

yayan said...

Haha... Normi, penat gilos...Ntahla lepas masuk umah baru ni, aku macam dapat virus ... VIRUS MALAS... hahaha...

tunfrida said...

jangan dibiarkan virus tu menular yan...hahha

yayan said...

Harap2 la Normi...