12/17/08

KeGEMARan Yan

Mexican Bun
Yan suka sangat makan roti ni... Hari-hari Yan sanggup g Banting semata-mata nak beli roti ni... Kenapa ek? Bayangkanlah ... kalau petang-petang tu takde wat pe, Yan start kete g Banting beli ... Rumah Yan sekarang kan dekat je ngan pejabat... Tapi Yan ble pusing dulu ke Banting untuk beli roti ni baru balik umah... Jarak umah ngan kedai yg jual ni kira-kira 2 km ... 5 minit perjalanan...
* gambar ihsan dari mamafami.fotopages

6 comments:

tunfrida said...

yan, bila rajin boleh bikin sendiri...

aku suka aromanya. makan panas2 sedaaap, eik!

yayan said...

ye.. Adus sedap banget... baunya menusuk hidung...

DYLA said...

dasat la ko ni yan. sanggup makan hari plak tu..

b a r | n e said...

aku layan rotiboy je slalu..voila ;)

yayan said...

Memang dasat aku ni... perangai la kot.. Sebab, Yan kalau dah suka makan sesuatu jenis makanan, makanan tu jugak yang akan Yan pilih sampai Yan rasa nak cuba makanan lain..

Barina,
Mexican Bun tu nama sebenar die.. Rotiboy tu nama kedai nye... Same la kat sini.. Mama Roti... Ape2 ajela... janji roti tu same rasenye... Cuma Rotiboy kalau dah sejuk die macam lembik ... Mama roti yang Yan selalu beli walau dah sejuk, die tak lembik sangat...still bentuk sama... Mantap...

b a r | n e said...

hoho..sama rupenye..malunye, tau makan je aku, huhu :P

kat giant bukit tinggi ada papa roti plaks, kira sekeluarga le tu gaknya ye ;P

tak tau la camne rasa bila dah sejuk, pasal aku bedal time panas² lagi,tak kasik can..muahaha..