12/10/08

TMnet oh TMnet..

Macam mana ni? Yan dah lama dah daftar untuk masukkan line internet kat umah... dah 2 minggu lebih.. Kenapa lambat sangat diorg pasang kat umah Yan? Sehingga sekarang Yan masih kene update kat pejabat... Mr. Hubby pun dah try call people incharge ... tapi diorng tak jawab our call... Kenapa? Kenapa? Penantian satu penyiksaan...

7 comments:

YanDarwisy said...

Amboi ayat ko, mcm org bercinta. Sabor...nanti kalau dah connect ko jadi blogger tegarlah erk!

yayan said...

ni tengah sabo la ni...

tunfrida said...

waaahh....bertambah rajin berblogging la lepas ni erk yan.

chugie said...

yan.. dorang mmg lambat skit respond. Aku dlu pn terkena gak. Ingat lagi mase tu aku amik promo utk bulan merdeka, mase tu de special offer. At last, dorg datang install ke rumah pas dh tamat offer, then dorang kate ktorg dh x entitle utk that offer. Bengang tul, tp kami fight until entitle for that offer.. sbb salah dorang lambat install, bukan salah ktorg. alhamdulillah skang sume getting smooth. Cuma kadang tu line TMnet ni mengong skit, kene banyak besabor.

yayan said...

Normi,
Bukan apa... kengkadang cerita aku dah lama berlaku baru nak update sini... Kat pejabat bukan selalu sgt ade mood dan idea..

Suzi,
adoiya... takut aku pun kene macam tu.. aku register tu pun masa ade promosi... murah sket.. Kalau tak mahal gak... Tapi, rasanya celcom ade wat promotion broadband sabtu ahad ni kat klcc... aku nak tengok lah.. itupun kalau Mr. Hubby nak g...

PuteriSatu said...

camana....tmnet dah pasang kat umah...? sudi bertukar link ngan akak tak...

yayan said...

lum la kak... saya dah link akak dah..