12/10/08

Majlis pertunangan Haniff aka My Sepupu

Kaki Im... (Die sibuk masa orang nak pakai inai..)
Cantik lor...langsir umah Sara...
Pelamin? Tempat sarung cincin..
Peace to all.....
Hantaran dari Sara
Hantaran dari Haniff
Sweet SARA.. (Gambar ni Im yang amik...)
And... Title changed...
Posing sket Mak Lang.
Sabtu lepas.. Pagi-pagi lagi dah bersiap ... Nak g rombongan.... Rombongan Bertunang ... Saje meramaikan kan lagi ahli rombongan... lagipun Mak Lang je sorang makcik sebelah Mama yang ada kat Selangor... Yang lelain kat Melaka ngan Johor... Bakal tunang (sekarang tunang) Haniff namanya Sara umah die tak jauh.. kat Sg . Kantan, Kajang... Mak Lang plak umah kat Semenyih... Dekat je la tu.. Macam Yan gak Telok Datok ngan Kanchong .. Jadik kami yang dah ketinggalan keretapi ni, tunggu kat tengah jalan... sikit lagi nak sampai umah Sara.. Tema adalah orange... yan takde baju orange jadik Yan pakai warna Peach.. Mr. Hubby nasib baik ade T-Shirt orange... Ape-ape ajelah... A'ah ek dulu Yan tunang takde warna tema la.. Cuma masa tu Yan pakai colour gold dan hantaran gold gak.. Masa bersanding je Yan punya tema hijau (telok datok) biru (kanchong)
Bila sampai je umah Sara, Yan kene bawak dulang lor... Yan kene bawak cincin lor... Adoiya... Cincin kalau takde , macam mane lor... Nasibla tak sempat... kalau tak, haruslah Yan test dulu...(Kureng punya sepupu...Ampun Mak Lang)
So, adela snap2 gambar sket... tetiba Imran nak jadik jurugambar lak... Ha... Gambar Sara masa nak menuju pelamin... (pelamin ke?) tu, Im yang amik... Yang lan die ade gak amik tapi nampak perut orang je yang banyak... Yang okay sikit je... Tah pape tah...Bila orang suurh die duduk pulang kamera, die ble cakap " senyum ... senyum... " nak marah jadik nak tergelak... Kecoh satu rumah dibuatnya... Gediks betul anak aku yang sorang ni...





4 comments:

YanDarwisy said...

Gilerr cun sepupu ko. Tu baru bertunang...mcm artislah pulak!

yayan said...

Erk... Tunang Sepupu.. Sepupu Yan lelaki... Tul tu, tantek die make up...

tunfrida said...

waduuuhhh....
majlis bertunang je dah graaannd banget! walimah nya nanti macamana pulaakk....

yayan said...

Harus lagi graaand gitu Normi.. Almaklumlah... anak sulung ..