9/15/09

Celebrate Birthday Ammar





Terima kasih kepada kawan-kawan yang wish Ammar ... Semalam kami celebrate birthday Ammar secara sederhana di rumah MaPa.. Makan yang biasa-biasa sahaja.. Cuma beli KFC bucket dan Kek Butter Longan.. Kenapa kek Butter Longan? Sebab selalu sangat beli kek yang ade unsur coklat.. Orang veteran tak minat makan coklat sangat.. Dan yang penting, decoration kek tu, ade buah kesukaan Ammar.. Buah kiwi..Mamat ni memang suka makan buah.. Beza sangat ngan Imran..
* Tapi, kenapa kalau tengok gambar-gambar kat atas tu, dah macam birthday Imran lak.. Superman ni suka curi perhatian orang tau... Kesian Ammar..

5 comments:

fuadnis said...

ala..auntie terlambat wish la..internet problem 2-3hari ni..

hepi besday ye ammar..baik ammar ni..mengalah dgn abg yee..??hehe..

chugie said...

wa.. dh besya ye ammar.. nampak cedap kek tu, mintak skit!

.tunfrida. said...

dlm gambar tu yan, aku tengok Im kecik, ku ingatkan Ammar. hahaha

YAN said...

Emmm.. Auntie Anis, thanks.. Memang Ammar selalu kene mengalah.. Mama die yang bengang bila Imran lebih-lebih...

Auntie Suzie.. kek dah habisla... kek kecik je..

Normi, memang ramai ingat Imran tu adik.. Dan tak kurang juga yg ingat diorg tu kembar... Muahaha..

.tunfrida. said...

Selamat Nyambut Syawal, YAN.
Semoga ceria bersama keluarga tercinta.

Eid Mubarak!
minal aidil wal faizin.