10/8/08

Hari Raya Pertama

Ammar yang berusaha tanggalkan songkok
Aduh... Macam2 budak2 ni...
Haha... Raya tahun ni berbeza dengan tahun2 yang lain... Pasai apa? Pasai pagi raya Yan kat umah sendiri... Lepas Mr. Hubby solat raya baru balik umah Mak.. Pasai tahun ni giliran Mr. Hubby.... Ammar memang bangun awal... Imran yang kene kejut... Saje Yan lepaskan si adik untuk terjah si abang... Abang plak kalau adik yang kejut, die sengih2 ... Sebab adik suka landing2 atas badan abang pastu sodok2 kepala kat tepi badan abang... Hehe... Gaya2 manja la tu....

3 comments:

DYLA said...

oh yan,
susah tul nak amik gmbr beraya skang ni.. ko lg la ngna dua hero kiut tue...

sorang nangis sorang lain senyum pndang adik dia.. kiut jer..

tunfrida said...

cantik sedondon sekeluarga nih...
gitulaaaa budak-budak. tapi menarik juga fotonya. kalau dok posing muka skema pandang kamera kadang tu kurang menarik juga...MHI pun gitu la jugaaaakk...tak mau duk diam. abang sepupu dia yg dah pandai bercakap siap bagi warning kat photographer "sekali je ye...sekali je, ok?!" heheh

yayan said...

Dell & Normi,
Haha... tu baru 2 tu.. Ntahlah bebudak ni...