10/13/08

New Look?

Gemuk la Yan sekarang....

Haha... Penampilan baru Yan... Macam cikgu tak..? Nampak tua tak? Argh...contact lense tu buat mata Yan gatal2 ... So , masa Mr. Hubby buat spek die yang baru, Yan pun sibuk cek2 mata. Sekali turun power mata Yan tu rupanya... Yan plak terasa menggediks nak tukar fesyen baru... So, Yan pilih la yang macam ni... Mr. Hubby tu kalau suruh bagi komen, macam2 die komen.. dari bentuk sampai la warna komennya... Dan hasilnya...

Hari ni Yan first time pakai gi pejabat... Orang tak banyak komen.. ada yang kata macam budak baik... macam student.. muahahha... BAIK KE?

7 comments:

DYLA said...

yan,
dah muka cikgu dah ko yan...

ko jgn tnya aku bab2 spek ni aku tak pndai. sekiranya diberi pilihan, aku akan pilih yg ada bingkai dan petak panjang mcm yg ko beli tu... tepi dia aku nak lebar.

kire yg ko ni menepati citarasa aku la.

aku lg tak suai pakai spek.

yayan said...

Dell,
Kan aku dah kate.. Kalau aku jadik cikgu mesti nangis2 budak2 tu balik umah... Habis aku amuk satu sekolah.. Mane taknye ajor2 tak faham.. Tu yang aku tak nak jadik cikgu.. Jadi technician ni, kalau mengamuk pun kontraktor tak nangis ... die senyum2 kelat je..
Kalau ko tak rabun buat ape pakai spek.. Aku ni rabun lor..

fuadnis said...

ha ha..bila ko cakap muke cam cikgu tu..okey gakla..menaikkan martabat cikgu..tapi bila ko kate nampak cam tua..aku down lak..ape,muke cikgu2 sekolah ni nampak tua2 ke??muaahaahaa....lawak jee..yan..aku pun skg ni dah separa gile rasenye..tahun ni aku dapat sume kelas hujung2..(kalau a to z..yg z laa..)kih..kih..tapi nk wat camne dah ditakdirkan aku jadik cikgu..terpaksela wlupun ade kalenye aku menggile gak..he..he..

YanDarwisy said...

salam singgah
rase mcm kenallah kakak awak yg dok kapar tu cause suaminya dgn saya cm biras. kakak awak dok kaparkan? anak dia danish kan?

tunfrida said...

kelihatannya sesuai sangat frame tu dengan ko yan. looks good!

yayan said...

Yan,
Salam...Anak die Adif Danish... Tul la tu kut... Suami kakak, Hafiz..

yayan said...

Normi,
Ye ke? Okla tu...