10/31/08

Bukit Tinggi - Padang - LCCT

Baru sampai Airport Padang..

Ha... Awal2 pagi kami semua dah bersiap nak balik Malaysia... Perjalanan ke Padang selama 2 jam .. jadi kite kene kuar hotel kul 4 pg... Singgah di Masjid untuk solat subuh dan teruskan perjalanan ke Airport Padang... Jam 8:30pg berlepas balik ke Malaysia... SELAMAT TINGGAL INDONESIA.. Alhamdulilah.. Kami selamat sampai pada pukul 10:30pg di LCCT ... Sampai2 nampak anak-anak Yan dah menanti dengan Kakak & Abang Ipar Yan... Kesian Ammar sampai tetido menunggu... Imran seperti biasa terlompat2 nampak Papa die... Seperti yang Yan jangka, Ammar merajuk dengan Yan... bila Yan nak dukung die tak mau... Tapi, selama man aje pun rajuknye tu... Tak lama pastu dah ok dah... Manja betul.... (Ikut sape tu?)

11 comments:

fuadnis said...

yela merajuk yan..kesian anak2..rindu kat mama n papanye..takpe imran..auntie sokong ko merajuk..muaahaahaa....

gee ryder said...

shopping pe kt padang tu?

yayan said...

Anis,
Actually yang merajuk tu Ammar... Imran die tak heran pun ...

Kak Gee,
Shopping dan nak tengok Negara orang...

chugie said...

Yan, syoknye tengok percutian ko ke bukit tinggi ni. family mak mentua aku pn penah pegi gak tahun lepas kesana.. mase tu baru pas gempa bumi lah kalu x silap.. Tp dorang memang berpuas hati dapat g sane. Makanan n kawasan kat sane mmg best kate nye.. TERUJA pulak rasenye nak kesana.

tunfrida said...

yan, mana spec baru yg cantik tu? hehe

fuadnis said...

alamak..sowey..silap la pulok...repeat again...takpe ammar..auntie sokong ko..hik..hik..

DYLA said...

yayan,
ko dah berjaya menginfluance aku utk ke sana tau!

aku tgh memujuk hubby aku yg sudah byk kali aku nk ke sana dia asik protes ajer. dia tu berangan nak ke sydney! bley??

PuteriSatu said...

salam kenal dari akak...wah seronok nya bercuti-cuti ye....

yayan said...

Suzi,
Memang best pun... Mak Mentua & Kak Ipar aku pun teruja bila aku cerita... Ha.. Apelagi? Kumpul la duit...

Normi,
Spec tu aku pakai lepas balik keje ngan hujung minggu.. Tapi kdg2 kalau dah kesiangan pun aku pakai g keje..

Dell,
Orang lelaki memang tak suke g sana.. Kite ajelah pegi nak? Adus ... bisa berantakan gini...

Puteri,
Salam kenal... Memang seronok kak.. Alhamdulillah...

YanDarwisy said...

Seronoknyer pi bercuti...anak tinggal plak tu! Honeymoon lah ni.

yayan said...

Yan,
Best best honeymoon kali ke 3 kot..