10/8/08

Raya Rumah Mentua

Kaum Adam keluarga Hj. Alwi & Hjh. Shamsiah
Keluarga Yan...
Abang Khir & Kak Eton
Abang Mi & Kak Anom
Abang Asan & Kak Enon
Kaum Hawa keluarga Hj. Alwi & Hjh. Shamsiah (terselit Ammar)

Ni bukan semua yang ade tau.. Kalau u all sume tengok betul2 mesti boleh cam mane anak dan mana menantu... (Menantu Hantu ada sorang je... Muahaha) Keluarga Mr. Hubby ade 6 adik beradik.. Yang pertama, Abang Asan ade anak sorang, Helmi.. (sekarang tengah study.. raya ni tak balik) Kedua, Kak Yati (dalam gambar takde sebab kurang sihat..) Ada anak sorang, Umair (betul ke eja ni?) yang pakai baju oren tu...Ketiga Abang Khir .. Keempat Kak Anom ada 3 anak Aida , Faie & Naqi ( yang vogue dalam gambar tu...) Kelima Kak Timah.. (takde dalam gambar pasal beraya kat Kedah..) ada 3 anak gak Hamdi, Ipah & Zahidi .. coming soon due February 2009 insyaallah.. Yang last sekali Mr. Hubby ..









3 comments:

DYLA said...

yan,
lawak la ko.. mmg aku leh cam yg mana menantu.. tpi ko tmbh la skali kewujudan bibik tu. kang org ingt dia pun menantu....

fuadnis said...

yan ..sapa menantu hantu tu??mcm bleh cam jee..kih..kih..kih..

yayan said...

Dell,
Aku tengah hangin ngan bibik ni.. Nanti aku masukkan entry baru pasal die... tu yang tak mention pun pasal die.. rasa nak blank kan je muka die...(jahat kan aku...)

Anis,
Aler... ko macam tak tau... takkan aku nak kata biras2 aku lak...