8/18/08

Majlis Pertunangan Ary.. 17.08.08

Baju Ary
salah satu hantaran
ni pun
langsir .. cantik (mamat yg suke inter frame)
Ary

Semalam ... sorang lagik teman 1 dorm mase sekolah dulu bertunang... tapi Yan sampai awal... sebab ade lagi jemputan di lain tempat.. Ary malu2 nak amik gambor sebab die belum bersiap lagi.. tapi aku paksa gak... dan adela sikit2 gambor hantaran Ary untuk bakal tunang Mior... Info dari Ary, Insyallah akan menamatkan zaman bujang nye pada 20 Disember 2008... tak lama lagik tu kawan2... jom kite redah ramai2... Sama2 lah kite doakan semua berjalan dengan lancar.. Ary dan Mior dulu sama2 satu Poli ngan aku.. tapi diorg mula couple masa diorg further study kat Melaka... Ceh.. aku lak lebih2... untuk keterangn lanjut sila tanya Ary sendiri... Muahaha...

7 comments:

tunfrida said...

terima kasih Yan for this posting and tahniah ery. mior, org perak ke?

pssst: teringat kat arwah mak ery yang dah genap 5 tahun meninggal dunia. al-fatihah.

yayan said...

Normi,
Mior tu rasenye org perak (kg die) tapi parents die kat gombak je...
p/s : Ary dah ade mak baru..bulan April tak silap (Org kedah)

Ceera said...

mana gambar ary yang dah bersiap?

b a r | n e said...

alamak..rindu giler kat ery..huhu..

sampaikan salam ye yan ;)

yayan said...

Ceera,
Ary lum mail kat Yan lagi... Yan tak tunggu die siap haritu...

yayan said...

Barine,
Insyaallah...

chugie said...

Yan,
post ler gambar die dh make up pakai baju tunang tu.