8/5/08

Senorita




Pernah dengar minuman ni? Yan sekarang tengah try minum ... tak tau kesannye lagi... Baru beberapa hari try... So kite tunggu keberkesanannye..

8 comments:

~dyla~ said...

utk apa senorita tue yan?

Mummy said...

untuk apa tu yan.. kongsi2 lah infonya.. hehehe

fuadnis said...

yan,

nis pn minum tu sekarang..dulu nis minum bidadari tapi skg susah nk dapat tak taula nape..tapi fungsinye sama je dgn senorita..coz keluaran syarikat yg sama,bidadari under wife die n senorita under laki die klu tak silap..macam2 khasiat..mcm2 kandungan ..yg aku ingat de kacip fatimah,serapat wangi..mcm2 lagilah..khasiatnye pn mcm2..mengurangkan keputihan,menyembuhkan luka dalaman cntoh mcm pembedahan,mengetatkan faraj..mcm2 lagilah..sesuaila utk org2 yg beranak normal..tapi klu beranak bedah cam nis lagi powerlah ketatnye..muaahaahaa..memang best!!suami mesti sayang!!

yayan said...

Dell & Mummy,
Kawan kite dah terangkan ape fungsinye... Yan ni selalu kepenatan... dan rase mcm tak bermaya... so, sesaje nk try.. tapi tang merapatkan tu, Yan dengar dah ramai kate berkesan...takpun ble baca kat gambor yang Yan attach tu...

yayan said...

Anis,
pasal senorita dan bidadari tu, Yan memula carik Bidadari sebab ade org suggest .. bile g kedai hanya ade senorita... penjual tu kata same je fungsinye.. Yan masih dlm eksperimentasi lagi...

tunfrida said...

bagus...bagus...majukan bisnes bumiputera kita! yayyy!

119nalza said...

ape ni???ubat kasi kuat ke???tu la..nape leh sampai xde tenaga ni?muda lagi..blum pun sampai 30...dah lemah2...anyway..chaiyok2..tingkatkan usaha...tambahkan kekuatan..agar rumahtangga bahagia selamanye...amin...

yayan said...

Normi,
Saje nak try.. sebab skrg tak makan jamu pape...

911,
Kite sedar diri kite, tu sebablh kite kene usaha...